Pages

Drummers..

Assalamualaikum bloggers! apa habaq nohhh? sihat?

Alhamdulillahhhhhh....



Hari ni nak share satu gambar..




Kenangan aku bersama Drumset...



Dah lama tak main. Serious rindu tau..sobsobsob..
Eh korang nampak tak muka aku tu. Alaa, aku tau la aku ni HITAM. jangan anggap invisible pulak eh.
hahahahahaha..



Hitam kan menawan, ke guane?



Hitam tu manis.....







Hitam itu....



Eh sudah-sudah. Sape hitam ni, aku hampir putih. Tiada istilah hitam dalam kamus hidup aku.
Cewahhhhh.....






video



Abaikan si penyanyi (suara memang sedap) tapi disebabkan ni blog aku, korang fokuskan dekat part yang aku main je eh..hahahaha...


Sorry la video ni macam ada tersekat-sekat sebab masalah teknikal..




Dekat bawah ni, aku sesaje je letak lirik lagu Kump. Tilu (kau selalu ada)

pastu ada taruk ayat sendiri jugak..






Cintaku padamu
Yang ada di hati hanyalah dirimu..
Memberi warna-warni dalam hidupku


Kau selalu ada

Cintaku padamu
ku taktau apa aku tanpamu
Hati rindu dan selalu ingin bertemu



walaupun ku tau..


Diriku dan dirimu..
Jauh bagaikan Kutub Utara dan Selatan..

Tapi Kau selalu ada.







huwohiyeaaaahhhhh...




*Kena terjah lagi ke?


pause....

Assalamualaikum w.b.t..
wahh dah lame x update blog neh..n disebabkan banyak perkara lain yang perlu diselesaikan dulu,so blog-memblogging nie perlulah di-PAUSE dulu ye...hehehehe

okehh..choww...


sekian terima kasih....


berkhidmat untuk negara,



wakakaka..=p

There was an error in this gadget